';

Werkwijze Auto import

Ben je klaar voor je volgende auto? Maar dan wel een met veel opties en voordeel? Zoek op internet, vind hem en laat hem zorgeloos importeren door ons. Twijfel je nog over het merk en model? Geen probleem, we zoeken graag voor je. We importeren veel auto’s en kennen de meeste omdat we er zelf in gereden hebben. We helpen je graag van Z tot A, van Zoeken tot Afleveren!

search
calc

Nadat we jouw perfecte auto gevonden hebben moeten we eerst kijken of de aankoop auto binnen je budget past. Wat zijn de bijkomende kosten zoals transport, verzekering, lokale belastingen en BPM? Wat kan je financieel verwachten en wat zijn de valkuilen? Vertrouw op onze jarenlange expertise en voorkom tegenvallers en fiscale naheffingen achteraf!

Nu wordt het spannend. We gaan de deal rondmaken met de verkoper. Maar natuurlijk eerst onderhandelen over de allerbeste prijs. Gelukkig spreken we uitstekend Duits en Engels en zijn we goede dealmakers dus dat helpt. Scheelt soms net dat beetje extra.
Wij leggen de aflevercondities van je nieuwe auto vast in een contract in correct technisch en juridisch Duits. Dat voelt wel zo veilig.

contract
import

Nadat de handtekeningen gezet zijn halen we de auto persoonlijk voor u op. We controleren de technische aspecten en laten hem eventueel ter plaatse keuren. Natuurlijk controleren we ook op schades etc. dit doen we met professionele apparatuur. Als alles in orde is verzorgen wij het verzekerde transport naar Nederland. Hierna gaan we zo snel mogelijk de import afwikkelen, dus de keuring bij de RDW en de fiscale afrekening van de BPM. in afwachting van de kentekenregistratie staat je nieuwe auto in onze verwarmde en beveiligde aflevercentrum, en gratis verzekerd. Een kosteloos en uniek voordeel van AutoImportService.com®!

Als zowel de RDW als de fiscus accoord zijn ontvangen wij de nieuwe Nederlandse kentekens van je auto. Dit kan een paar dagen duren. Van deze wachttijd maken wij gebruik om je auto perfect af te leveren. Wij controleren de auto op vitale onderdelen zoals olie, koelvloeistof, remmen en banden en indien nodig maken we dit in overleg in orde. Geregeld willen klanten een nieuwe set velgen of winterbanden gemonteerd hebben en ook dat verzorgen we voor je. Inbouw van een alarmsysteem conform de eis van je verzekeraar regelen we natuurlijk ook. DVD scherm achterin en handsfree bellen via Bluetooth? Geen probleem. Als alles is afgerond maken we een afspraak voor de aflevering. Dat kan op locatie op kantoor of gewoon thuis. We hebben ook een aflevercentrum in Almere waar we in alle rust en onder het genot van heerlijke koffie de auto perfect afleveren zodat je veilig op weg kan.

check
Back to top