';

Mini importeren uit Duitsland

Mini importeren vanuit Duitsland

Mini importeren vanuit Duitsland of een ander land naar Nederland? Je kunt aan de hand van vijf eenvoudige stappen een Mini importeren, wij zetten ze graag voor je op een rij:

    • Mini zoeken op internet
    • Wij berekenen je voordeel
    • Mini kopen na onderhandeling
    • Transport naar Nederland
    • Controle en registratie van je Mini

Een Mini importeren uit Duitsland of een ander land is wat dat betreft niet lastig. Wij zorgen ervoor dat de papieren in orde zijn en nemen je de taken uit handen waar je zelf liever geen omkijken naar hebt. Wij kennen de Mini dealers in Duitsland en waar bijvoorbeeld een mooie Mini Cooper S te koop staat. We kunnen je uitstekend begeleiden bij de import van een Mini, we kunnen iedere auto importeren en er daarmee voor zorgen dat je eenvoudig op de kosten kunt besparen.

klik hier voor ons aanbod importauto’s:

arrow-down

Mini importeren uit Duitsland. Alle prijzen incl. NL rijklaarprijs incl BTW en BPM

Wil je meer informatie over auto importeren?

Mini importeren

Je kunt verschillende modellen Mini importeren. Wil je bijvoorbeeld een Mini Cooper importeren, een Mini Clubman importeren of een Mini Countryman importeren? Het zijn de bekende Mini modellen, over de grens betaal je daarvoor een stuk minder dan hier in Nederland. Zou je hier een Mini kopen? Je betaalt een premium prijs voor een kaal model. Over de grens kun je een Mini kopen met een groot aantal extra opties of een sterkere motor, terwijl je daar een scherpere prijs voor  betaalt.

Klantbeoordelingen

Auto importeren naar Nederland

Wil je een Mini importeren uit Duitsland? Wij zorgen er bij de Mini dealer in Duitsland voor dat je een scherpe prijs betaalt voor een prachtig model. Desgewenst gaan we voor je op zoek naar een Mini cabrio of een specifiek sportief model. Waar je ook naar zoekt, dankzij onze uitgebreide ervaring met de import van Mini’s kunnen we je er uitstekend mee van dienst zijn.

Mini import specialist

We gelden als de Mini import specialist, wij zorgen ervoor dat de papieren netjes in orde zijn en je daar geen omkijken naar hebt. We weten hoe je het best kunt onderhandelen met de Mini dealer in Duitsland en waar er een mooie Mini Cooper S te koop staat. Je kunt een Mini kopen voor een scherpe prijs, wij kunnen de auto voor je importeren of je de hulpmiddelen aanreiken waarmee je vervolgens zelf aan de slag kunt. Direct een afspraak maken om een Mini te importeren of meer informatie ontvangen over hoe dat in z’n werk gaat en op welk voordeel je kunt rekenen? Neem contact met ons op. .

Voor meer informatie neem contact met ons op

Back to top