';

Mini Countryman importeren

Mini Countryman importeren

Een Mini Countryman importeren? Wil je de import van de Mini Countryman volledig uit handen geven of de auto bijvoorbeeld graag zelf naar Nederland rijden? We kunnen je van dienst zijn aan de hand van verschillende pakketten. We kunnen naar de Mini Countryman zoeken, het voordeel voor je berekenen en met de dealer over de grens voor je onderhandelen over de prijs. We kunnen de auto naar Nederland transporteren en de aflevering in orde maken, zodat je zo min mogelijk omkijken hebt naar de import van de Mini Countryman.

countryman

Getaway met bijzonder design

De Mini Countryman biedt je een bijzondere getaway, het is een opvallend model met een karakteristieke uitstraling. Onderscheid je van de middelmaat met een Mini Countryman, de auto zorgt ervoor dat je kunt laten zien waar je voor staat. Met name in Duitsland en België zijn tal van modellen van de Mini Countryman beschikbaar, zodat je ook de uitrusting binnen volledig op je wensen af kunt stemmen. Er zijn tal van opties en extra’s beschikbaar, net als de motorisering van een Mini Countryman die optimaal aansluit bij je wensen.

Auto importeren uit Duitsland of België

Wil je een auto importeren uit Duitsland of België? Wij hebben de ervaring waar je naar op zoek bent, zodat we je goed van dienst kunnen zijn met een import Mini Countryman. We kennen Mini in Duitsland en de dealers in België, net als de procedure om de auto door de RDW in Nederland goed te laten keuren en die voor je te kunnen afleveren. Wil je een Mini Countryman en daar zelf zo min mogelijk omkijken naar hebben of wil je de auto juist graag zelf naar Nederland rijden? Wij maken het je graag gemakkelijk en berekenen scherpe tarieven.

Mini dealers in Duitsland

We kennen de Mini dealers in Duitsland, zodat we daarmee goed kunnen onderhandelen op het moment dat we een Mini Countryman importeren. Ben je daarnaast op zoek naar een Mini Cooper of twijfel je nog tussen de beide modellen? We gaan graag voor je op zoek en kunnen je de verschillende mogelijkheden schetsen, aan de hand waarvan je vervolgens zelf een keuze kunt maken. Wij helpen je een Mini Countryman te importeren, zodat je maximaal op de kosten kunt besparen.

Mini Countryman importeren en direct aan de slag of eerst nog wat meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact op, we horen graag van je.

Back to top