';

Mini Cooper importeren

Mini Cooper importeren

Mini Cooper importeren? Wij kunnen de import volledig voor je verzorgen of je de handvatten aanreiken waarmee je zelf aan de slag kunt. Wil je ons naar de ideale Mini Cooper laten zoeken? Wij kunnen het voordeel voor je berekenen en met de dealer in Duitsland onderhandelen over de prijs. Wil je het transport vanuit Duitsland of België laten verzorgen, net als de aflevering hier in Nederland? Je kunt een Mini Cooper importeren aan de hand van verschillende pakketten.

coopr

Speels en soepel manoeuvreren

De Mini Cooper staat bekend om z’n speelse uiterlijk en fijne weggedrag, mede dankzij de compacte vormgeving. Het is een heerlijke auto met meer dan voldoende power, uitstekend geschikt voor in de stad. De auto voelt zich daarnaast goed thuis op de snelweg, met de Mini Cooper kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Uiteraard zijn er ook andere uitvoeringen beschikbaar zoals de Mini Cooper S of de Mini John Cooper Works. Dankzij het uitgebreide aanbod over de grens heb je de keuze uit tal van modellen, waarvoor je een lagere prijs betaalt dan hier in Nederland.

Mini kopen in Duitsland

Wil je een Mini kopen in Duitsland en ben je specifiek op zoek naar een Mini Cooper? Wil je een Mini Cooper occasion importeren of een nieuw model aanschaffen en die voordelig rijden? Het uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat we heel specifiek voor je op zoek kunnen gaan. Er staat een groot aantal modellen Mini Cooper S te koop, uiteraard beschikbaar met tal van opties en accessoires. Een bepaalde motorisering bestellen? Wij kunnen de Mini Cooper importeren die je op het oog hebt, zodat je die in Nederland kunt rijden.

Mini dealers in Duitsland

We hebben contact met tal van Mini dealers in Duitsland, daarnaast kennen we een aantal verkooppunten waar je goed terecht kunt voor een import Mini Cooper of een Mini Clubman. We zoeken via Autoscout.de of Mobile.de naar de auto die je zoekt en kunnen je vervolgens van dienst zijn tot aan de aflevering in Nederland. Een Mini cabrio importeren of benieuwd naar de modellen Mini Cooper die er beschikbaar zijn? Wij vertellen je er graag meer over.

Mini Cooper importeren of meer informatie ontvangen? Neem contact op om ons aan te geven waar je naar op zoek bent.

Back to top