';

Mini Clubman importeren

Mini Clubman importeren

Mini Clubman importeren? Benieuwd hoe dat in z’n werk gaat en waarmee wij je van dienst kunnen zijn? We kunnen een import Mini Clubman voor je zoeken, aan de hand van je specifieke wensen. Vervolgens kunnen we het voordeel voor je berekenen, inclusief de rest-BPM en de importkosten die je betaalt. We onderhandelen over de prijs van de import Mini Clubman en verzorgen het transport naar Nederland. Tenslotte kunnen we de registratie voor onze rekening nemen, zodat je de auto bij jou voor de deur afgeleverd krijgt.

MC cooper D Club

Een nieuwe vorm van ruimte

De Mini Clubman presenteert een nieuwe vorm van ruimte. Het is onmiskenbaar een Mini, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op een ruim model waarin je uitstekend met heel het gezin kunt plaatsnemen. Bovendien is er achterin de Mini Clubman meer dan voldoende ruimte voor de wekelijkse boodschappen. Uiteraard zijn er verschillende uitvoeringen van de Mini Clubman beschikbaar, over de grens vind je een ruim aanbod aan Mini One Clubman, Mini One D Clubman en Mini Cooper Clubman modellen. Wij gaan graag voor je op zoek of kunnen het importeren van de Mini Clubman volledig voor je uit handen nemen.

Mini Clubman importeren uit Duitsland

Een Mini Clubman importeren uit Duitsland? We kennen diverse Mini dealers in Duitsland, net als bijvoorbeeld in België. Een Mini kopen over de grens is een stuk voordeliger dan hier in Nederland, waarbij je bovendien meer auto voor je geld krijgt. Wil je een auto kopen in Duitsland, maar weet je niet goed wat daarbij komt kijken of wil je er zelf vooral niet teveel omkijken naar hebben? Geen probleem, wij kunnen de Mini Clubman importeren en er daarmee voor zorgen dat jij die in Nederland kunt rijden.

Mini Clubman zoeken en afleveren

Wij kunnen de Mini Clubman of Mini Countryman voor je zoeken en die uiteindelijk in Nederland afleveren. Wil je ons ook de andere stappen daar tussen uit handen geven of de Mini Clubman bijvoorbeeld zelf vanuit het buitenland naar Nederland rijden? Dankzij de verschillende pakketten kun je de Mini Clubman importeren op de manier die jij wilt. Wij zorgen er met onze goede service voor dat jij kunt rekenen op de ondersteuning die je zoekt.

Een Mini Clubman importeren? Je bent bij ons aan het juiste adres. Neem contact op voor meer informatie of een berekening van het voordeel. Wij horen graag van je.

Back to top