';

Mercedes Benz S Klasse importeren

Mercedes Benz S Klasse importeren

Mercedes Benz S Klasse importeren? Het luxe model van Mercedes Benz is in Duitsland stukken voordeliger beschikbaar, terwijl je bovendien de keuze hebt uit meer uitvoeringen en modellen. Weet je goed wat je wilt? Wij zoeken naar het ideale model en de juiste uitvoering, berekenen het voordeel en de rest-BPM en zorgen voor scherpe onderhandelingen met de Mercedes Benz dealer. Uiteraard verzorgen we het transport naar Nederland en de aflevering, zodat je de import Mercedes Benz S Klasse zonder zorgen in Nederland kunt rijden.

s

Bijzondere visie op wielen

De Mercedes Benz S Klasse toont een bijzondere visie op wielen, het is een auto die z’n tijd ver vooruit is. De Mercedes Benz S Klasse beschikt over alle luxe die je in een topmodel kunt verwachten, de auto maakt iedere rit optimaal aangenaam. Neem zelf plaats achter het stuur van de Mercedes Benz S Klasse of laat je rijden vanuit de heerlijke zetels achterin het model. Er is zowel voorin als achterin meer dan voldoende ruimte beschikbaar in de Mercedes Benz S Klasse.

Mercedes Benz S Klasse coupe importeren

Wil je specifiek een Mercedes Benz S Klasse coupe importeren of ben je op zoek naar de Mercedes Benz S Klasse limousine? Dankzij de verschillende modellen en het uitgebreide aanbod kun je over de grens inspiratie opdoen of gaan wij voor je op zoek naar je specifieke wensen. Zoek je specifiek naar een Mercedes Benz S Klasse uit 2014, 2015 of een ander jaartal? Wij gaan voor je op zoek en kunnen de import van de Mercedes Benz S Klasse vervolgens tot in de puntjes voor je regelen.

Mercedes Benz S Klasse te koop in Duitsland

Het aantal Mercedes Benz S Klasse en C Klasse modellen te koop in Duitsland is een stuk groter dan hier in Nederland, de Mercedes Benz S Klasse marktplaats is er simpelweg vele malen groter. Dat betekent dat je de keuze hebt uit tal van uitvoeringen en modellen, de hogere concurrentie onderling zorgt ervoor dat de prijzen lager liggen. Dat betekent dat je een Mercedes Benz S Klasse occasion kunt importeren om op de kosten te besparen, zelfs na de rest-BPM blijft er een aanzienlijk voordeel over.

Mercedes Benz S Klasse importeren? Wij gaan direct voor je aan de slag of vertellen je er graag meer over. Neem contact met ons op.

Back to top