';

Mercedes Benz GLC importeren

Mercedes Benz GLC importeren

Een Mercedes Benz GLC importeren? De grotere modellen van Mercedes Benz zijn over de grens veel voordeliger beschikbaar dan hier in Nederland. We helpen je graag te zoeken naar de Mercedes Benz GLC van je keuze, bijvoorbeeld met een specifieke motorisering of op basis van bepaalde opties. Vervolgens kunnen we voor je onderhandelen over de prijs en verzorgen we het transport naar Nederland en de aflevering bij jou voor de deur. Liever zelf een Mercedes Benz GLC importeren? Jij bepaalt, je hebt de keuze uit verschillende pakketten.

glc

Geen terrein is te gek

Geen terrein is te gek voor de Mercedes Benz GLC, met dit model zorg je ervoor dat je op iedere ondergrond goed uit de voeten kunt. De Mercedes Benz GLC is heerlijk comfortabel en zorgt ervoor dat lange ritten ineens niet meer zo vervelend aanvoelen. Aan de andere kant is de Mercedes Benz GLC krachtig genoeg om je door het meest lastige terrein te helpen, waarbij de auto er met de hulpsystemen uiteraard voor zorgt dat jij ontspannen achter het stuur kunt blijven zitten.

Mercedes Benz GLC uit een specifiek jaar

Zoek je een Mercedes Benz GLC uit 2014, 2015, 2016 of een ander specifiek jaar? Dankzij het uitgebreide aanbod op Duitse websites heb je de keuze uit zowel de Mercedes Benz GLC allrounder als bijvoorbeeld een Mercedes Benz GLC coupe. De diverse modellen en uitvoeringen zorgen ervoor dat je met een Mercedes Benz GLC occasion eenvoudig meer auto voor je geld krijgt dan hier in Nederland. Je kunt de Mercedes Benz GLC importeren die je op het oog hebt, wij kunnen dit volledig voor je uit handen nemen of je de juiste middelen aanreiken om dat zelf te doen.

Mercedes Benz GLC uit Duitsland

Wil je een Mercedes Benz GLC of Mercedes Benz GLS uit Duitsland kopen, zodat je daarvoor een lagere prijs betaalt dan hier in Nederland? Het is de moeite waard om de Mercedes Benz GLC prijslijst erbij te pakken en vervolgens na te gaan hoe wij je over de grens van dienst kunnen zijn. We kunnen voor je zoeken naar de ideale Mercedes Benz GLC en het voordeel berekenen, inclusief de eventuele rest-BPM en uiteraard de importkosten. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent.

Een Mercedes Benz GLC importeren en benieuwd naar de kosten? Neem vrijblijvend contact op, we gaan graag voor je aan de slag.

Back to top