';

Mercedes Benz E Klasse importeren

Mercedes Benz E Klasse importeren

Mercedes Benz E Klasse importeren? De import van de Mercedes volledig uit handen geven of daar juist zelf mee aan de slag? Wij kunnen de gewenste auto voor je zoeken en het voordeel berekenen, net als de eventuele rest-BPM. We kunnen voor je onderhandelen over de prijs en het transport naar Nederland verzorgen. We zijn je tot aan de aflevering in Nederland van dienst, een Mercedes Benz E Klasse importeren hoeft wat dat betreft niet moeilijk te zijn.

e

Masterpiece of intelligence

De Mercedes Benz E Klasse staat bekend als een masterpiece of intelligence, dat uitstekend weergeeft hoe deze luxe limousine in elkaar zit. De auto beschikt over een uitgebreid technology-pakket en heeft rij-eigenschappen zoals die passen bij een Mercedes. De auto biedt het beste van luxe en comfort, terwijl de Mercedes Benz E Klasse bovendien heel snel uit de startblokken kan komen en zich niet zomaar af laat troeven. De Mercedes Benz E Klasse biedt het beste uit verschillende werelden, het is een luxe sedan die alles te bieden heeft.

Import Mercedes Benz E Klasse

Een import Mercedes Benz E Klasse rijden, bijvoorbeeld om de kosten te drukken? Wij kunnen het voordeel voor je  berekenen, inclusief de eventuele rest-BPM en de importkosten waar je rekening mee dient te houden. Het aanbod voor de Mercedes Benz E Klasse is bijvoorbeeld in Duitsland een stuk groter dan bij ons, waardoor je de keuze hebt uit meer modellen voor scherpere prijzen. Dat betekent in de praktijk dat een Mercedes Benz E Klasse vaak meer opties en extra’s heeft dan wat je in Nederland zou kunnen aanschaffen.

Mercedes Benz E Klasse uit Duitsland

Een Mercedes Benz E Klasse uit Duitsland rijden? Wij zorgen ervoor dat je een lage prijs betaalt voor een Mercedes Benz E Klasse uit 2010, 2012, 2014, 2015, 2016 of een van de latere jaren. We kunnen de Mercedes Benz E Klasse of Mercedes Benz G klasse importeren of je ondersteunen waar je dat wenst, zodat je bijvoorbeeld zelf een Mercedes Benz E Klasse occasion op de kop kunt tikken.

Direct een Mercedes Benz E Klasse importeren of meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van je.

Back to top