';

Mercedes Benz CLA importeren

Mercedes Benz CLA importeren

Een Mercedes Benz CLA importeren? We kunnen je van dienst zijn vanaf het zoeken naar een geschikt model tot aan de aflevering in Nederland. Uiteraard kunnen we in de tussentijd het voordeel van een import Mercedes Benz CLA voor je berekenen, kunnen we onderhandelen met de Duitse dealer of de verkoper en verzorgen we het transport naar Nederland. De import en registratie is bij ons in goede handen, zodat je een voordelige Mercedes Benz CLA kunt importeren. Dankzij het grotere aanbod over de grens heb je de keuze uit meer modellen en opties en ligt de prijs gemiddeld genomen een stuk lager.

cla

Sportieve limousine

De Mercedes Benz CLA is een sportieve limousine, het is een van de meest populaire modellen van Mercedes Benz. Je kunt rekenen op sportieve rij-eigenschappen, die tegenwoordig bovendien een modern karakter hebben gekregen. De Mercedes Benz CLA is uiterst wendbaar en zit op een sportieve wijze in elkaar, terwijl er aan de andere kant ook ruim voldoende aandacht is voor luxe en comfort. Met een Mercedes Benz CLA kom je op een stijlvolle wijze voor de dag, zowel particulier als zakelijk vormt het een uitstekende keuze.

Mercedes Benz CLA kopen

Wil je een Mercedes Benz CLA kopen en daarbij gebruik maken van een aantrekkelijk voordeel? We kunnen een Mercedes Benz CLA importeren, zodat je de scherpe Duitse prijzen betaalt voor een luxe auto die je vervolgens in Nederland kunt rijden. Wordt Mercedes Benz CLA lease je te duur en wil je een Mercedes Benz CLA shooting brake of limousine kopen in Duitsland? Wij kunnen de Mercedes Benz CLA importeren, uiteraard berekenen we zowel het voordeel als de rest-BPM die je eventueel dient te voldoen. Je rijdt op die manier een luxe Mercedes Benz CLA klasse, zonder dat je daar een te hoge prijs voor betaalt.

Tweedehands Mercedes Benz CLA uit Duitsland

Zoek je specifiek naar een tweedehands Mercedes Benz CLA uit Duitsland? Wij kunnen de Mercedes Benz voor je importeren, je hebt de keuze uit de Mercedes Benz CLA of bijvoorbeeld de Mercedes Benz CLS. We kunnen de import volledig voor je verzorgen of je de touwtjes juist zelf in handen geven. Dankzij de verschillende pakketten bepaal je zelf of je de Mercedes Benz CLA zelf naar Nederland wilt rijden of dat je het ons juist volledig uit handen wenst te geven.

Direct een Mercedes Benz CLA importeren? Volledig verzorgd of juist zelf importeren, informeer naar de mogelijkheden.

Back to top