';

Auto Import pakketten

Gebruik onze voordelige auto import pakketten en profiteer van onze expertise en jarenlange ervaring in auto import

Prijzen

Om het importeren van je volgende auto zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we een aantal slimme importpakketten voor je. We hebben 1 doe het zelf pakket voor onze klanten met importervaring en 3 service en full service importpakketten voor voordelige prijzen. Kijk niet naar wat we kosten maar wat we opleveren, het eindresultaat telt. Je gaat een grote aankoop doen in het buitenland dus kies voor zekerheid. Je profiteert direct van ruim 14 jaar importervaring.

De autoimport pakketprijzen zijn exclusief 21% BTW en er zijn geen verrassingen achteraf. Indien je gebruik maakt van een van onze auto importpakketten is inruil van jouw huidige tweedehands auto niet mogelijk. De reden hiervoor is dat wij in dat geval niet de leverancier van de nieuwe auto zijn maar de Duitse dealer. Wij raden je aan de auto zelf te verkopen om zo de hoogste verkoopopbrengst te realiseren.

Let op! in tegenstelling tot andere auto import bedrijven rekenen wij bij onze import pakketten GEEN fee van 50% of meer over het onderhandelingsresultaat bij aankoop.

De AutoImportService PreCheck – better safe than sorry

PreCheck

€290
  • check

4 auto import pakketten

Bronze

€290
  • price-bronze

Silver

€490
  • price-silver

Gold

€690
  • price-gold

Platinum

€990 >
  • price-platinum

Interesse in een van onze auto import pakketten of de unieke PreCheck? Neem gerust contact met ons op.

Back to top