';

Garantie importauto

Garantie

Nadat een auto geïmporteerd en afgeleverd is begint het genieten van de auto. Het is bij ons geen einde van de samenwerking maar het begin van een goede relatie. Als je een grote aankoop doet zoals bijvoorbeeld een auto moet de after sales  goed geregeld zijn vinden wij. Ook na de aankoop. Daarom bieden wij op je nieuwe of gebruikte auto een garantie van 6 of 12 maanden. De garantie wordt verleend op auto’s die hiervoor in aanmerking komen qua leeftijd en kilometerstand. De garantie wordt verleend in samenwerking met onze partner AutoTrust na een keuring die vooraf aan de aflevering van de auto plaatsvindt. Dit geeft een eerlijk beeld van de auto en voorkomt verrassingen en dure tegenvallers achteraf. Dat rijdt toch net een stukje lekkerder…

Ook hierbij geldt geen kleine lettertjes of verrassingen achteraf maar heldere en duidelijke voorwaarden. Zo geldt per garantieclaim een eigen risico van €45,- en kunt u de auto bij uw eigen garage laten repareren. De werkelijke garagerekening wordt dan vergoed en niet de kostprijs van de nota. Weer een van de voordelen om uw auto te kopen bij Auto Import Service.com. Om je een voorbeeld te geven van de Luxury en Performance garantie kun je de Flyer_LuxuryPerformance van deze garantiedekking downloaden.

Het afsluiten van een garantie is uitsluitend mogelijk bij afname van een Gold of Platinum pakket en dient vooraf aan de aflevering afgesloten te worden en is uitsluitend van toepassing tegen een meerprijs en indien de auto hiervoor geaccepteerd wordt conform acceptatiebeleid van AutoTrust. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze Garantie.

autotrust-dashboard-flyer_001
Back to top