';

Financiering

Financiering

Bij de aanschaf van een auto besluit maar liefst 70% van de mensen (een deel van) het aankoopbedrag te financieren.

Grote kans dus, dat ook je daar interesse in hebt. Wij helpen je graag op weg, door je te wijzen op onze goede ervaringen met DTC Financieringen. Een betrouwbare organisatie die contact met 15 verschillende banken onderhoudt, en altijd in staat is de meest gunstige en betaalbare afbetalingsovereenkomst te offreren.

Onze belangen

Voor alle duidelijkheid: wij hebben geen financieel belang bij het afsluiten van deze producten. Ons doel is het verkopen van goede auto’s tegen een scherpe prijs en het verlenen van de beste service. Onderzoek dus zelf de mogelijkheden van je bank en andere kredietverstrekkers en maak je keuze. Kies je voor DTC Financieringen, dan kunnen wij ter plekke contact voor je leggen, ontvang je een helder voorstel en kan de lening (zodra er een akkoord is) direct worden afgesloten.

Dat geld lenen geld kost, dat wist je natuurlijk al. Je kiest immers ook voor extra gemak, waar wij je graag mee van dienst zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie of klik op een van de banners.

DTC-Financieringen_200X120-1
DTC-lease_200X120-1
Back to top