';

BPM Berekenen

BPM berekenen

BPM berekenen bij de import van een auto uit Duitsland of een ander land? Wij kunnen de BPM berekenen en je het complete voordeel schetsen, binnen de vijf heldere stappen die we hanteren voor de import:

    • Online auto zoeken
    • Voordeel en BPM berekenen
    • Onderhandelen en kopen
    • Transport naar Nederland
    • Controle en registratie van de auto

Zelf de BPM berekenen wanneer je een auto wilt importeren? We kunnen je goed aangeven hoe je dit kunt doen of de berekening voor je uit handen nemen. De BPM is van groot belang bij de import van een auto, aangezien je op basis daarvan belasting over de aankoop betaalt in Nederland.

Rest-BPM berekenen

Wil je de rest-BPM berekenen op basis van het kenteken? Wij kunnen dit uitstekend voor je uit handen nemen en je daarmee aangeven wat de import in totaal zal kosten. We zullen de BPM berekenen zoals de Belastingdienst dat doet, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan en je op voorhand goed weet wat je kunt verwachten. Wil je direct de BPM berekenen van een bepaalde auto voor de import of ben je benieuwd hoe we daarmee voor je aan de slag gaan? Neem contact op en maak direct een afspraak of geef ons het kenteken door waarvoor je de (rest-)BPM wilt laten berekenen. We horen graag van je.

BPM berekenen bij gebruikte auto

Wil je de BPM berekenen van een gebruikte auto? Je kunt de BPM berekenen op basis van een afschrijving hiervan, wij hebben de formule tot onze beschikking om je daar snel mee van dienst te zijn. Indien je een gebruikte auto wilt importeren is er sprake van rest-BPM. Wij kunnen de BPM berekenen bij import uit Duitsland, zodat we dit in mindering kunnen brengen op het voordeel dat je behaalt door de auto over de grens te kopen.

Import uit Duitsland

Kies je voor import uit Duitsland en wil je de BPM berekenen? Voor nieuwe auto’s betaal je de volledige BPM in Nederland, voor een gebruikte auto betaal je nog rest-BPM. Zelfs ondanks de BPM die je betaalt kun je dankzij het uitgebreide voordeel bij een auto over de grens rekenen op een scherpe prijs. Wij kunnen BPM berekenen bij import, zowel uit Duitsland, België als andere landen. Benieuwd naar wat je aan belasting dient te betalen voor een auto die je wilt invoeren? Wij berekenen de BPM en zorgen ervoor dat je weet wat een nieuwe of gebruikte auto of motor hier moet kosten.

Wil je een BPM indicatie ontvangen ?

Vul je gegevens in en de advertentielink van de auto die je wilt importeren. Wij maken een indicatieve berekening voor de BPM.

Wij zijn gespecialiseerd in het importeren van luxe en exclusieve auto’s waarvan de aanschafwaarde €25.000,- excl. BPM. Bijvoorbeeld van de merken

Audi, BMW, Mercedes, Porsche en Land Rover.

Back to top