';

BMW X3 serie importeren

BMW X3 serie importeren

BMW X3 serie importeren? We kunnen voor je zoeken naar de gewenste BMW X3 serie over de grens. Wil je op voorhand het voordeel of de BPM berekenen, zodat je qua kosten voor de BMW X3 goed weet waar je aan toe bent? Wij kunnen voor je onderhandelen en ons ontfermen over het transport, de import en registratie. We kunnen bovendien de controle en aflevering van de BMW X3 voor onze rekening nemen of je de juiste middelen aanreiken zodat je daarmee zelf aan de slag kunt. Wil je eenvoudig een BMW X3 serie importeren of juist zelf de touwtjes in handen houden? Wij kunnen je er goed mee van dienst zijn.

x3

Sports Activity Vehicle

De BMW X3 was het eerste Sports Activity Vehicle in z’n klasse en zette daarmee meteen de toon. Het was ooit de grondlegger van zijn voertuigklasse. Het is een ware allrounder, die zowel comfort als een bijzondere mate van flexibiliteit weet te bieden. De BMW X3 is goed geschikt voor de alledaagse ritten, net als voor een langere reis. Zowel het interieur als het exterieur stralen een bijzondere mate van karakter en klasse uit, de ambiance is volledig hoogwaardig. De BMW X3 is beschikbaar met verschillende diesel- en benzinemotoren, die samen zorgen voor een uitgebreid aanbod.

Import auto uit Duitsland

Gebruik maken van een import auto uit Duitsland, op zoek naar een sportief model dat bovendien voordelig beschikbaar is? Wij kunnen een BMW X3 serie importeren en je daarmee voordelig van dienst zijn. We kennen de Duitse BMW dealers en weten dat een BMW kopen in Duitsland goedkoper is. Benieuwd op hoeveel voordeel je kunt rekenen? Wij kunnen zowel de BPM als het voordeel op een import BMW X3 voor je berekenen.

Premium Selection BMW X3 serie importeren

Wil je een Premium Selection BMW X3 serie importeren of ben je op zoek naar een ander specifiek model? Wij kunnen de volledige import voor je uit handen nemen of zorgen ervoor dat je daar zelf mee aan de slag kunt. Uiteraard hebben we een uitgebreide ervaring met de BMW X3, de BMW X5 en de andere modellen die er beschikbaar zijn.

Direct een BMW X3 serie importeren of meer informatie ontvangen? Neem contact op, we horen graag van je.

Back to top