';

BMW Importeren uit Duitsland

BMW importeren vanuit Duitsland

BMW importeren? Een sportief model op het oog dat je graag over de grens wilt kopen? De prijzen voor auto’s liggen er een stuk lager dan hier, je kunt ons je voordeel laten berekenen. We werken aan de hand van 5 eenvoudige stappen:

    • Wij zoeken je BMW
    • We berekenen je voordeel
    • We onderhandelen en kopen
    • Transport, import en registratie
    • Controle, inbouw en aflevering

We zijn de BMW importeur waar je naar zoekt, we hebben een uitgebreide ervaring met importeren vanuit Duitsland. We kunnen een nieuwe BMW importeren of je helpen met een gebruikt model. Weet je al goed waar je naar zoekt, wellicht een BMW e39? Wij zijn je er graag mee van dienst en kunnen je tevens aangeven wat de beste auto is om te importeren.

klik hier voor ons aanbod importauto’s:

arrow-down

BMW importeren uit Duitsland. Alle prijzen incl. NL rijklaarprijs incl BTW en BPM

Wil je meer informatie over auto importeren?

BMW importeren

Een BMW importeren is niet moeilijk, wij zorgen er aan de hand van de begeleiding voor dat je simpelweg de stappen kunt volgen. BMW import uit Duitsland gaat op een eenvoudige manier in z’n werk. Uiteraard heb je de keuze uit een aantal verschillende modellen. Wil je een BMW 3-serie importeren, een 4-serie importeren of een 5-serie importeren? We kunnen je daarnaast goed van dienst zijn met het importeren van een BMW 6-serie, een BMW 7-serie, een X3-serie of een X5-serie. Zoals je merkt zijn het vooral de grotere BMW modellen, omdat je daarmee het meeste voordeel kunt behalen.

Klantbeoordelingen

Auto importeren naar Nederland

Wil je een auto importeren naar Nederland en is je oog gevallen op een nieuwe of gebruikte BMW in Duitsland? Wij kunnen voor je berekenen wanneer het interessant is om een auto te importeren naar Nederland en welk voordeel je daarmee kunt behalen. We kunnen de administratie en afhandeling volledig voor je uit handen nemen. Wil je liever zelf naar Duitsland om de auto op te halen? Dat kan uiteraard ook.

Specialist in BMW import

We zijn de specialist in BMW import, we staan bekend als een ervaren BMW importeur die je kan helpen voordelig een mooi model op de kop te tikken. We kunnen je BMW importeren vanuit Duitsland of je goed op de hoogte brengen van wat daarbij komt kijken. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen ervoor dat je een scherpe prijs betaalt voor de import BMW waar jij je oog op laat vallen. Neem contact op voor meer informatie.

Back to top