';

BMW 4 serie importeren

BMW 4 serie importeren

BMW 4 serie importeren en profiteren van een lagere prijs bij onze oosterburen of elders over de grens? Een import BMW 4 serie is vaak stukken voordeliger dan hier in Nederland, terwijl je bovendien kunt rekenen op meer extra’s en opties. Wij kunnen voor je zoeken naar een BMW 4 serie en het voordeel en de BPM voor je berekenen. We nemen het onderhandelen voor onze rekening en kunnen het transport, de import en de registratie voor je verzorgen. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor de controle en aflevering. Liever zelf een BMW 4 serie importeren? Geen probleem, wij reiken je de juiste hulpmiddelen aan.

4

Krachtige esthetiek en sportieve dynamiek

De BMW 4 serie bevindt zich op het snijpunt van krachtige esthetiek en sportieve dynamiek. De auto staat bekend om het lage zwaartepunt en een optimale gewichtsverdeling. Bovendien kun je rekenen op TwinPower Turbo technologie voor een unieke rijbeleving. Je hebt binnen de BMW 4 serie de keuze uit bijvoorbeeld de Essential, Luxury, Sport en M Sport uitvoeringen. Dankzij de adaptieve LED-koplampen en BMW Selective Beam heb je altijd het optimale zicht, zonder dat je daar aan de andere kant iemand mee zal verblinden.

BMW 4 serie occasion

Een BMW 4 serie occasion importeren, zodat je daar in Nederland op een voordelige wijze gebruik van kunt maken? Wij kunnen de rest-BPM voor je berekenen, zodat je een beeld krijgt van het voordeel waar je op kunt rekenen dankzij de BMW 4 serie import. Uiteraard kun je de BMW 4 serie prijslijst er gewoon eens bijpakken, om na te gaan hoe je over de grens voor een veel voordeliger model kunt zorgen. Wij kunnen de BMW 4 serie importeren of jou de middelen aanreiken om daarmee aan de slag te gaan, net waar je voorkeur naar uitgaat.

Prijs bij BMW 4 serie importeren

Benieuwd naar de prijs van een BMW 4 serie als je die laat importeren of je dat zelf doet? Wij kunnen je uitstekend meer over vertellen. We hebben een uitgebreide ervaring met de import van de BMW 4 serie en bijvoorbeeld de BMW 5 serie, net als de overige modellen die er beschikbaar zijn. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, wij kunnen de BMW voor je importeren of brengen je in contact met de dealers over de grens die je daarvoor kunt benaderen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor de import van een BMW 4 serie.

Direct een BMW 4 serie importeren of meer informatie ontvangen? Wij horen graag van je.

Back to top