';

Beveiliging

BEVEILIGING

Een kostbare aanschaf als een auto moet goed beveiligd zijn, niet alleen voor je eigen gemoedsrust maar ook omdat het steeds meer een eis van je verzekeringsmaatschappij is. Bij AutoImportService.com vinden wij dat dit bij de aflevering van de auto hoort. Vanaf het moment dat de auto voor de deur staat moet deze goed beveiligd zijn. Wij regelen dit voor je en leveren uitsluitend SCM goedgekeurde en gecertificeerde alarmsystemen conform de verzekeringseis. Uiteraard ontvang je bij de aflevering een certificaat om de volledige dekking van je auto te verkrijgen.

ALARMSYSTEMEN

Wij leveren goedgekeurde alarmsystemen vanaf klasse 3 tot met 5 voor zeer aantrekkelijke prijzen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de systemen perfect aansluiten op de electronica van je auto. Hierbij draait het om de details zo vinden wij het belangrijk dat je geen aparte afstandsbediening voor het alarm krijgt maar dat deze ge(de)activeerd kan worden via de originele sleutel van je auto. Wij vinden dat dit details zijn die het verschil maken.

TRACK- EN TRACESYSTEMEN

Naast een goed alarmsysteem leveren wij desgewenst ook track- en tracesystemen waarbij je auto rechtstreeks in verbinding staat met een 24 uurs meldkamer. Zodra er verdachte bewegingen in of rond de auto plaatsvinden wordt je gewaarschuwd. Wij kunnen de auto dan volgen en zien waar deze zich bevindt. Dit vergroot de kans op het terugvinden van de auto aanzienlijk. Tevens kunnen wij een door de Nederlandse Fiscus goedgekeurd en zeer geavanceerd rittenregistratiesysteem leveren.

Of bel direct naar Tel: +31(0) 20 8200022.

iphone-android
auto-import-moving-technocon-blackwhite
auto-import-lojack-e1447001573172-blackwhite
kiwa_SCM_AUTOIMPORT-216x300
Back to top