';

AutoImportService PreCheck

De PreCheck – de beste garantie om een miskoop te voorkomen (leestijd 45 sec.)

unieke onafhankelijke keuringsservice voor onze auto import klanten

Het internet heeft ervoor gezorgd dat vrijwel het gehele Europese auto aanbod te zien is vanuit je huiskamer. Fantastisch dat het kan. Maar de ene auto is de andere niet. Vanuit onze jarenlange auto import ervaring weten wij dat er veel kwaliteitsverschil is in de markt. De ene auto heeft een (schade) verleden, de andere auto stond altijd in de garage. Ook in verkopers is er een groot verschil. Die ene perfecte auto die je op het oog hebt kan een zeer onvriendelijke en stugge verkoper hebben met alle risico’s van dien. Want ook nadat je de import auto van jouw dromen gekocht hebt kan het zijn dat je toch nog iets nodig hebt van de verkoper.

Wij zien dat hier in onze praktijk ook. Een auto uit Duitsland kan er op de foto’s nog zo supermooi uitzien. Je ziet niet alle details om maar te zwijgen over de onderzijde of het motorische gedeelte en het gedetailleerde lakwerk. Soms worden details bewust verzwegen, soms weten de verkopers ook echt niet wat voor gebreken er zijn. Vaak krijgt een auto bij verkoop het laatste jaar minder aandacht omdat de verkoper toch weet dat de auto verkocht zal worden en wil er verder geen aandacht of geld meer in investeren en gebruikt dat geld dan liever voor de aankoop van de nieuwe. Tevens speelt het feit dat de auto geexporteerd zal worden natuurlijk een belangrijke rol. Je zal sneller teruggaan naar een garage op de hoek dan naar een verkoper 500 kilometer verderop. Voor ons een reden om hier extra alert op te zijn.

Hoe werkt de Auto Import Service PreCheck ?

Omdat het kopen van een auto op zichzelf al een lastige beslissing kan zijn en het buitenland met zijn eigen regels en wetten dit nog eens extra moeilijk maakt hebben wij hier een passende oplossing voor. De Auto Import Service PreCheck.

De PreCheck voorkomt dat wij (of u) onnodig honderden kilometers moeten reizen om een auto te bezichtigen die uiteindelijk toch nog de nodige gebreken heeft waar u als nieuwe eigenaar niet op zit te wachten. Naast de reiskosten die u dan al gemaakt heeft kost het veel tijd. Daarnaast weten de verkopers dat u al zo’n lange reis achter de rug heeft. De meeste mensen nemen dan min- of meer noodgedwongen genoegen met een kwalitatief minder goede auto. Of ze maken niet maximaal gebruik van het onderhandelingspotentieel in geval van defecten of gebreken. In sommige gevallen worden deze mensen in Nederland alsnog bij de RDW of APK of garage alsnog geconfronteerd met onnodig hoge kosten.

Voorbeelden van mankementen die niet zichtbaar zijn op advertentiefoto’s maar wel bij onze PreCheck.

Hoe bestel ik de Auto Import Service PreCheck?

Nadat jij of wij de juiste import auto gevonden hebben, hebben wij binnen 24-48 uur een kwaliteitscontroleur ter plaatse in heel Duitsland. Als jij er zeker van bent dat dit de auto is die je zoekt neem dan snel contact met ons op zodat wij voor de volgende dag al onze keurmeester naar de auto kunnen sturen voor een uitgebreide auto inspectie.

Wij maken een afspraak met de verkoper (dealer of particulier maakt niet uit) voor een controle van de auto. De keurmeester maakt rapport op van de auto en checkt deze gedurende een uur op basis van een speciale checklist. Daarnaast maakt hij een uitgebreide proefrit met de auto en let hierbij op bijzonderheden en bijgeluiden. Nadat de keuring op locatie in Duitsland heeft plaatsgevonden ontvang je van ons een uitgebreid inspectierapport met een score. Van bijzonderheden ontvang je gedetailleerde foto’s zodat duidelijk is wat er geconstateerd is.

Wij vinden dit een geweldige mogelijkheid om het kopen van een auto voor iedereen mogelijk te maken en te kiezen voor maximale kwaliteitszekerheid. Je weet zo zeker dat je een goede aankoop hebt gedaan en komt achteraf niet voor onaangename hoge kosten te staan.

7 voordelen van onze PreCheck

 • Onze betrouwbare en onafhankelijke kwaliteitscontroleur binnen 24 uur ter plaatse in Duitsland. Wij importeren liever geen auto dan een slechte auto
 • Geniet van veiligheid en comfort door onze verkopercheck en weet met wie er zaken wordt gedaan. Aangezien onze kwaliteitscontroleur zowel de auto als de verkoper reeds gezien heeft voor de aankoop en betaling kies je voor zekerheid
 • Voldoe als koper aan je onderzoeksplicht en weet wat je koopt. Zo voorkom je een slechte en verkeerde aankoop en bespaar je jezelf veel narigheid
 • Een keuringsrapport van minimaal 10 pagina’s over de huidige staat van de auto en eventueel nog extra foto’s in geval van geconstateerde mankementen. Profiteer van de kennis van onze experts
 • Bespaar reiskosten en tijd. Laat de Auto Import Service PreCheck doen voor aankoop en bespaar honderden euro’s onnodige reiskosten en voorkom teleurstelling
 • Bespaar op de aankoopprijs van de import auto en profiteer van maximaal onderhandelingsresultaat. Laat Auto Import Service de resultaten gebruiken van de keuring om een betere prijs voor jou te bedingen.
 • A fixed price for the whole of Germany! For only € 350, – incl inspection report, travel costs, wages and telephone discussion of the result in Dutch. Do not look at what it costs but what it delivers, a better guarantee against a bad buy is not there.
  [/ list_item] [/ list] [/ vc_column] [/ vc_row]

  Back to top