';

Auto verkopen

Profiteer van de talloze voordelen

AUTO VERKOPEN?

Als je toe bent aan een nieuwe auto is er in de meeste gevallen nog een auto die je wilt verkopen. Er zijn natuurlijk diverse websites waar een auto aangeboden kan worden om deze particulier te verkopen. Dit heeft een aantal voor- en nadelen. Een voordeel is dat je vaak een hogere opbrengst kunt realiseren. Nadelen zijn onder andere dat je serieuze en ook helaas minder serieuze potentiële klanten te woord moet staan of aan de deur zult krijgen. Tevens bestaat er het risico van fraude en betalingsrisico. Daarnaast blijf je ook na de verkoop voor een aantal maanden verantwoordelijk voor een goed functionerende auto zelfs als deze zonder garantie particulier verkocht is (!). De nieuwe eigenaar heeft immers recht op een goed functionerende auto volgens de wet. Dit kan tot problemen, claims en zelfs juridische geschillen leiden. Allemaal zaken waar je niet op zit te wachten als je net een nieuwe auto hebt laten importeren. Dan wil je daarvan natuurlijk zoveel mogelijk genieten.

Auto verkopen
Auto

Consignatie verkoop

Gelukkig zijn er aantal alternatieven waarbij wij je veel ongemakken uit handen kunnen nemen. Zo kunnen wij de auto in consignatie voor je verkopen. We maken de auto showroomklaar en plaatsen de auto in onze showroom en op onze Europese sites. Tevens plaatsen we de auto in ons dealernetwerk en kunnen we deze aanbieden aan de handel waarbij je een gegarandeerd bod op de auto krijgt. Je bent dan verzekerd van een redelijk goede opbrengst en kunt direct afscheid nemen van de auto. Je betaalt dan dus ook geen wegenbelasting en verzekering meer, geen dubbele lasten dus.

DE VOORDELEN

 • Gratis ophaalservice
 • Vrijwaring van officieel RDW erkend autobedrijf
 • Officieel taxatierapport
 • Professioneel showroom- en verkoopklaar maken
 • Hoge betrokkenheid bij de verkoop van je auto
 • Verkoop in ons Europese dealernetwerk
 • Beveiligde en verwarmde stalling gedurende de verkoopperiode
 • Voorkomen van dubbele lasten zoals wegenbelasting en verzekering
 • Gebruik van onze handelaarskentekens gedurende de verkoopperiode
 • Geen APK keuringsplicht meer voor je auto
 • Snelle verkoop

ANWB

We kunnen je auto ook via de ANWB aanbieden waarbij je een 100% gegarandeerd bod op de auto ontvangt binnen 3 dagen. Eerst maken we de auto weer als nieuw en zorgen ervoor dat de auto door kleine verbeteringen net iets voordeliger op de foto staat. Je ontvangt dan een hoger bod op de auto. Als je accoord gaat met het bod heb je binnen 2 dagen het bedrag op je rekening. Zie voor meer informatie ook http://www.anwbautoverkoopservice.nl

VERKOPEN VIA ONZE KLANTENKRING

Tot slot kunnen we je oude auto ook terugkopen door er een serieus bod op te doen als de auto binnen het profiel van onze klantenkring past. Je ontvangt uiteraard direct een goede prijs voor de auto en wij vrijwaren en betalen de auto direct. Dit is een zeer efficiënte en snelle veel gebruikte methode door veel van onze klanten.

1401202394406_anwb_logo_medium
sticker-voertuigen-op-naam-zetten
sticker-afgifte-vrijwaringsbewijzen
sticker-handelaarskentekenplaten
Back to top