';

Auto importeren

Auto importeren

Een auto importeren naar Nederland en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? We hanteren vijf eenvoudige stappen:

    • Online zoeken naar je auto
    • Wij berekenen je voordeel
    • Onderhandelen en kopen
    • Transport naar Nederland
    • Controle en registratie van de import auto

Een auto importeren uit Duitsland verloopt zo heel soepel, wij kunnen dit volledig voor je uit handen nemen of je ondersteunen waar je dat wenst. Wil je een auto importeren en de BPM berekenen of zoveel mogelijk zelf een auto importeren om de kosten te drukken? Wij zorgen ervoor dat je hier zelf mee aan de slag kunt en brengen je op voorhand op de hoogte van de auto import kosten. Ga je een auto importeren uit België, uit Duitsland of uit een ander land? Dan kun je zelfs ondanks de (rest-)BPM rekenen op een aanzienlijk voordeel op de autokosten.

Wil je meer informatie over auto importeren?

klik hier voor ons aanbod importauto’s:

arrow-down

Ferrari importeren uit Duitsland. Alle prijzen incl. NL rijklaarprijs incl BTW en BPM
Aston Martin importeren uit Duitsland. Alle prijzen incl. NL rijklaarprijs incl BTW en BPM

Klantbeoordelingen

Auto importeren naar Nederland

Je kunt een auto importeren naar Nederland, wij kunnen je aangeven hoe de Belastingdienst daar mee om zal gaan en waar je rekening mee dient te houden. Benieuwd naar wat de Belastingdienst bij het importeren van een auto uit het buitenland of hoe je ervoor zorgt dat je hier in Nederland alles netjes af kunt handelen? Wij hebben de ervaring waar je naar op zoek bent. We helpen je een auto te importeren uit Duitsland of berekenen de kosten waar je rekening mee dient te houden. De auto importeren kosten uit Duitsland zetten we helder voor je op een rij, zodat je direct zelf ziet welk voordeel je daarmee behaalt.

Importeren vanuit Duitsland

Een auto importeren vanuit Duitsland of België hoeft niet moeilijk te zijn, zoals je kunt zien is dat in vijf eenvoudige stappen mogelijk. Wil je zelf de auto importeren of geef je dat liever aan ons uit handen? De auto importeren kosten blijven ruim onder het voordeel dat je kunt behalen, waardoor je uiteindelijk (veel) minder betaalt voor een meer luxe auto.

Specialist in auto import

We zijn de specialist in auto import, wij hebben de ervaring om je aan te geven waar je rekening mee dient te houden en wat je kunt verwachten. We kennen een groot aantal auto dealers in Duitsland en België en weten online de weg wanneer je zoekt naar een bepaald model. Wil je een auto importeren naar Nederland? Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak zodat we direct voor je aan de slag kunnen..

Back to top