';

Aflevering

Aflevering

Als je een auto via ons gekocht hebt vinden wij dat daar service bij hoort. Bij de meeste importbedrijven is de klus geklaard zodra de auto is afgeleverd. Nadat het importtraject en is afgerond begint het voor ons pas. Wij zorgen ervoor dat je veilig en goed geïnformeerd op weg kan met je nieuwe auto. Aflevering van een nieuwe auto is bij ons gewoon een belangrijk punt. Dan begint de daadwerkelijke overdracht en dat is voor zowel ons als jou als toekomstige eigenaar een belangrijk moment.

2014-04-16-12.40.13-750x425
IMG_9239(2)

Goed geïnformeerd

De meeste klanten hebben jarenlang in een ander merk of model gereden en zijn vaak niet op de hoogte van wat een nieuwe auto allemaal aan boord heeft. Gelukkig nemen wij ruim de tijd om de auto af te leveren. Wij plannen een afspraak voor de aflevering in en zorgen ervoor dat alle mogelijkheden van de auto aan bod komen. Omdat wij veel auto’s importeren en zelf ook in heel veel diverse auto’s rijden kennen wij van de meeste auto’s de ins en outs.

In ons aflevercentrum in Almere Gooise Poort (20 minuten van Amsterdam-Zuid) staat de koffie niet klaar maar wordt vers voor je gezet waarna we in alle rust je nieuwe auto tot in detail doornemen. Van tevoren hebben we natuurlijk al besproken wat voor telefoon je hebt zodat deze vanaf de dag van aflevering naadloos samenwerkt met je auto. De laatste navigatiesoftware is gedownload* en de technische staat is gecontroleerd. Niet zelden gebeurt het dat wij zelf een testrit in de auto maken ( in overleg met jou) om de auto te voelen. Hoe is de wegligging, staat het stuur wel recht, zijn de banden wel in orde, moeten we wielvlucht of askanteling iets afstellen voor de perfecte drive? Soms maakt een kleine aanpassing een wereld van verschil. Dat is een kwestie van jarenlange ervaring.

show.carpicture

Als je een paar dagen of weken met de auto rijdt zijn er altijd nog vragen, bel ons gerust, vaak weten we het antwoord. Zo niet dan zoeken we het op, dat vinden wij Service met een hoofdletter S, precies zoals het hoort.

*Voor de volledigheid en wellicht ten overvloede: deze service geldt niet voor de importpakketten Bronze en Silver. Voor extra producten en services worden additionele kosten in rekening gebracht na akkoord offerte.

Back to top